Consultorio630

El nostre expert analitzarà els valors i índexs pels quals es pregunti més al llarg del matí. Plantegeu les vostres preguntes tant sobre valors nacionals com internacionals i us oferirem la nostra visió.

Teniu dubtes sobre l'aspecte tècnic d'algun dels valors de la vostra cartera? Voleu saber si és moment d'afegir posicions en el mercat o de reduir risc? Teniu en ment algun valor en el qual posicionar-vos durant els propers dies? El nostre analista tècnic José María Rodríguez (Bolsamania.com/BMS) respondrà de bon grat les preguntes que més es repeteixin.

Escriviu la vostra consulta al següent correu electrònic ([email protected]) i al final del dia procedirem a penjar un article amb les anàlisis més demanades o que gaudeixin de més interès sobre la base de l'actual situació del mercat.

Bolsamanía


Nota: La presa de decisions d'inversió s'ha de fer de manera responsable i sent conscients dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa en el mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Llegiu més:

Los grandes bancos españoles cierran 497 oficinas en el primer semestre del año

¿Por qué el precio de la gasolina no baja igual que el del petróleo?

contador