cbwallstreet2

Esperem que els índexs nord-americans trenquin els màxims històrics aquesta mateixa setmana.

Amazon va confirmar, ahir, dimecres, un senyal de fortalesa en aconseguir superar la resistència dels 991,74 dòlars. El valor confirma la solidesa del suport dels 950 dòlars i sembla que podríem acabar veient un atac al nivell dels 10.050 dòlars durant les properes sessions. Sens dubte és un valor que hauríem de seguir molt de prop durant les pròximes setmanes.

Atenció, perquè Cisco es troba atacant la resistència dels 32,50 dòlars, part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa mesos. Per aquests preus es troba, a més, la mitjana de 200 sessions per la qual cosa la seva superació ens acabaria mostrant el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar per cobrir el buit baixista que va deixar a mitjans del mes de maig als 33,83 dòlars.

Destacats guanys els que vam poder veure durant la sessió d'aquest dimecres en Xilinx que va acabar amb una revaloració del 3,03%. La companyia va aconseguir superar la resistència dels 66,48 dòlars i sembla que podríem acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 68,68 dòlars, màxims anuals. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 80 dòlars.

contador