L'IBEX 35 ha aconseguit subjectar-se en la mitjana de 200 sessions.

Ence acaba el dimarts amb pujades de l’1,18% superant la resistència dels 3,85 euros. Aquesta figura és molt bona ja que aconsegueix definir-se a l'alça després de dos mesos i mig de moviment lateral. El més normal és que acabem veient l'inici d'un nou impuls alcista que ens faci pensar en un atac al nivell dels 4,20 euros.


Repsol segueix donant mostres de fortalesa en aconseguir superar la resistència dels 14,68 euros. Després de recolzar-se al voltant dels 14,50 euros el seu aspecte tècnic per a les properes sessions és molt bo i és que el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 16 euros. És un valor que cal tenir molt en compte.

Forts descensos del 9,95% en Gestamp que li permeten polvoritzar el suport dels 5,52 euros. En intradia hem arribat a veure descensos de més del 13% fins perforar el nivell clau dels 5,09 euros. No obstant això hem pogut veure un senyal que podria portar un rebot que no descartem que pugui estendre fins al nivell dels 5,52 euros.

contador