Per baix, el suport que cal vigilar es troba als 9.581 punts.

Fortes pujades de més del 3,08% en OHL que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presentava als 4,93 euros. El valor torna a moure a la banda lateral dels últims quatre mesos i torna a ser un valor que no hauríem de perdre de vista a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 5,45 euros, ja que seria el senyal que ens faria posicionar-nos en la companyia.

Importants guanys del 10,06% en Airbus que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presentava als 88,44 euros. El seu aspecte tècnic és impecable i serà encara millor si al final aconsegueix tancar, en un dels pròxims dies, per sobre dels 93,53 euros. Això deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Fluidra aconsegueix acabar la penúltima sessió de la setmana per sobre de la resistència dels 11,20 euros després de pujar un 1,98. El valor sembla que vol confirmar el final de la correcció del curt termini i és molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 12 euros.

contador