cbwallstreet2

El Nasdaq es troba donant forma a un descens temporal als 7.000 punts per continuar la seva escalada alcista.

Pujades del 2,57% en Liberty Interactive que aconsegueix subjectar-se a prop del suport dels 52 dòlars. És important que no acabi perdent aquest nivell de demanda, ja que es confirmaria l'abandonament definitiu de la mitjana de 200 sessions fent-nos pensar en una caiguda fins al nivell dels 45 dòlars, preus on es troba el buit alcista que va deixar a l'abril del passat any. No tornarem a veure un senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 56,65 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

Importants descensos del 4,95% en Qualcom que prova la solidesa del suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions. Des de fa mesos que la companyia es troba consolidant nivells després de les pujades properes al 40% de les primeres sessions de novembre. Seria important que acabéssim veient la tornada de les compres per aquests preus, si bé no tornarem a veure un senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 63,48 dòlars, màxims de la sessió d'aquest dilluns.

Atents al final del rebot en Expedia que perd un 4,29% girant-se just al voltant de la resistència dels 115 dòlars. El valor no ha pogut cobrir el buit baixista del 9 de febrer i el més normal és que acabem veient una continuació dels descensos fins al nivell dels 100 dòlars.

contador