• La cadena celebrarà el seu dia de l'inversor el pròxim 14 de febrer
  • RBC reitera sobreponderar Inditex, amb un preu de 34 euros
cbhmhennes

Hennes & Mauritz (H&M), la cadena de moda sueca considerada un dels principals rivals d'Inditex, la matriu de Zara, travessa una gran crisi perquè el seu model de negoci sembla esgotat.

Els últims analistes en mostrar una visió molt negativa sobre la companyia han estat els d’RBC Capital Markets, que han reduït el seu consell de sobreponderar a mantenir, i el seu preu objectiu fins a 170 corones sueques des de les anteriors 190.

"Reduïm la nostra recomanació fins a mantenir i la nostra previsió de benefici per acció (BPA) està entre un 6% i un 7% per sota de la del consens i ara esperem una retallada del dividend el 2018", afirmen aquests experts.

També recorden que H&M celebrarà el seu Dia de l'Inversor el proper 14 de febrer i analitzen les possibles opcions per a la companyia després del seu "annus horribilis" el 2017. RBC explica que es tracta d'una companyia "familiar" amb una visió de "molt llarg termini", però que s'enfronta a un problema "estructural" de caiguda en les seves vendes comparables durant els últims tres anys.

Per contra, H&M reitera el consell de sobreponderar Inditex, amb un preu objectiu de 34 euros per acció. Segons RBC, el grup suec s'ha quedat atrapat entre les minoristes de baix cost com Primark i els grups com Inditex, que tenen la capacitat operativa i els diners per desenvolupar una plataforma en línia que competeixi amb els nous jugadors del sector, com les plataformes multimarca Zalando o Asos.

Noticias relacionadas

contador