• El seu anterior preu objectiu es trobava als 32,61 euros per títol
  • Les accions de l'empresa pugen lleugerament en borsa, fins a 24 euros
cbriesgo2932

Link Securities s'ha unit al consens d’empreses d'anàlisi i bancs d'inversió que han retallat de manera dràstica la valoració de Técnicas Reunidas després de l'advertència de beneficis llançada pel constructor de plantes industrials.

  • 9,26€
  • -0,64%

En concret, aquests experts han reduït un 25% el seu preu objectiu a 12 mesos, fins a 24,22 euros des de 32,61 euros. Les accions de la companyia pugen lleugerament un 0,1% en borsa, fins a 24 euros per títol. A més, Link Securities ha retallat la seva recomanació fins a 'infraponderar' des de 'sobreponderar'.

Aquesta retallada es deu al fet que han revisat "de manera dràstica" la seva previsió de rendibilitat i beneficis per al període i qualifiquen com "sorprenent" la "revisió a la baixa de marges d'explotació duta a terme per la companyia".

A més, afegeixen que "a causa de la situació del sector", és probable que tornen "a revisar a la baixa" els seus "estimacions de resultats, en no ser descartable que la caiguda de marges tingués un caràcter més estructural del que en principi s’ha estimat".

Els analistes de Banc Sabadell i Bankinter també han retallat aquesta setmana de manera molt important la valoració de l'empresa. En concret, Sabadell va rebaixar el preu objectiu un 28%, fins a 20,19 euros per títol, mentre Bankinter el va reduir un 35%, fins a 23,10 euros.

NORGES BANK REDUEIX LA SEVA PARTICIPACIÓ

Norges Bank, el guardià del bilionari fons sobirà noruec, ha retallat en un 40% la seva inversió en l'empresa després del crac borsari de l'empresa de la família Lladó després dels seus resultats trimestrals.

Divendres passat, Técnicas Reunidas es va desplomar en borsa un 17% com a conseqüència d'uns resultats trimestrals per sota del que s'esperava i el llançament d'un avís de revisió (advertència a la baixa sobre beneficis) per a aquest 2017 i també per a l'any que ve. La sorpresa no va ser del gust dels grans inversors.

Noticias relacionadas

contador