• El valor lidera les caigudes entre els integrants de l'IBEX i perd els 24 euros
  • La seva rendibilitat anual del 6% per dividend és atractiva, però no suficient
ep presidenteenagas antoni llarden
EUROPA PRESS

Els analistes de Deutsche Bank han retallat la seva recomanació sobre Enagás fins a 'mantenir' des de 'comprar' i han reduït la valoració dels seus títols fins a 26 euros des dels anteriors 27 euros per acció.

  • 13,83€
  • 0,80%

Enagás lidera les caigudes entre els integrants de l'IBEX i perd gairebé un 1%. Els seus títols cotitzen per sota de 24 euros. El banc alemany explica que la seva retallada de recomanació es deu a l'escàs potencial alcista que anticipa per als seus títols.

"Tot i que una rendibilitat per dividend del 6% és atractiva, pensem que no serà suficient per contrarestar els dubtes dels inversors sobre la rendibilitat ascendent dels bons i la major inflació. Els inversors estan demandant generalment una prima de risc més gran per a les accions, cosa que provoca una major taxa de descompte a l'hora d'analitzar els fluxos de caixa regulats. l'escenari d'una inflació ascendent és també un temor, ja que el retorn d'Enagás és nominal, més que real, la qual cosa no proporciona protecció contra la inflació", expliquen aquests analistes.

A més, Deutsche Bank ha retallat la valoració d'Enagás fins a 26 des de 27 euros. "Un augment en els tipus d'interès i en la inflació" és un risc per aquest tipus de companyies afirma l'entitat alemanya, a causa que el seu negoci està completament regulat.

Enagás va guanyar durant el primer trimestre de l'any 156.300.000 d'euros, cosa que implica un creixement del 54,4% respecte al mateix període de l'exercici anterior. Sense tenir en compte els efectes comptables derivats de la consolidació de la xilena GNL Quintero per un import de 53,5 milions d'euros, el creixement del benefici va ser de l'1,6%.

Noticias relacionadas

contador