• El seu anterior preu objectiu per al gestor de torres de telefonia era de 18 euros
  • Ha millorat les seves previsions d'ingressos i EBITDA per 2017 i 2018
ep tobias martinezfrancisco reynes cellnex telecom
EUROPA PRESS

Els analistes de Credit Suisse han elevat un 19% la valoració de Cellnex Telecom, des dels 18 fins als 21,40 euros per acció, i han reiterat el consell de sobreponderar (afegir el valor en cartera).

  • 31,16€
  • 0,32%

Les accions de Cellnex pugen un 1%, fins als 18,14 euros, de manera que el potencial alcista que estima el banc suís per Cellnex és del 18%. "Actualitzem les nostres previsions després de la recent adquisició de 2.239 torres a Suïssa a Sunrise", afirmen aquests experts.

La seva previsió d'ingressos i EBITDA per als exercicis 2017 i 2018 augmenten entre un 1% i un 10%, la principal raó per establir el nou preu objectiu de 21,40 euros per acció. Per al segon trimestre, la seva previsió és que els ingressos augmentin un 12% i que l'EBITDA pugi un 25%.

Aquests experts segueixen preferint els gestors de torres de telefonia com Cellnex sobre els gestors de torres de radiodifusió, pel fet que les seves previsions per a les torres de telefonia són més positives a mitjà i llarg termini. "Els plans de dades mòbils són cada vegada més populars a Europa i això augmentarà el creixement de l'ús de dades mòbils. Això beneficiarà a les companyies de torres mòbils a llarg termini", afirmen.

El passat 23 de juny, els experts de Goldman Sachs van rebaixar la seva recomanació sobre Cellnex de comprar a neutral. No obstant això, aquests experts van augmentar un 11% el seu preu objectiu, fins als 19,9 euros per acció des dels 17,8 euros.

Noticias relacionadas

contador