cbwallstreetsombra

Els índexs nord-americans es mouen en pujada lliure sense resistències al seu camí.

Tesla és un dels valors que no hauríem de perdre de vista després de veure com aconseguia pujar per sobre de la resistència dels 332,60 dòlars. El valor torna a recuperar la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins al següent nivell de resistència que presenta als 363 dòlars, Si al final aconsegueix superar-lo, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 390 dòlars, màxims històrics assolits aquest any.

American Airlines ha pujat durant les últimes setmanes fins acostar-se als màxims anuals situats als 54,48 dòlars. Per a les properes sessions, estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que ens confirmaria el final del moviment lateral i el començament d'un nou impuls alcista per als propers mesos.

Magnífica figura en Microsoft que va acabar divendres per sobre de la resistència dels 86,20 euros, màxims històrics. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 100 dòlars. Cal recordar que la companyia es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador