cbwallstreetsombra

El Dow Jones segueix amb la mirada posada als 25.800 punts.

Atenció, perquè ASML Holding s'acosta a la resistència clau que presenta als 216,13 dòlars, part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa mesos. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de preus, cosa que deixaria la companyia en pujada lliure i acabaria propiciant el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar per portar la seva cotització fins al nivell dels 240 dòlars.

Atenció, perquè Ross Stores es troba atacant la resistència dels 85,66 dòlars, part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa mesos. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que ens podria fer pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 94 dòlars.

Nou senyal de fortalesa, aquest passat dimecres, en Electronic Arts que va acabar l'equador de la setmana amb unes pujades del 2,50%. La companyia va superar la resistència dels 135 dòlars fa unes sessions i sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 155 dòlars. Cal recordar que la companyia es troba en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador