Podríem veure un rebot fins al nivell dels 10.600 punts.

Fluidra es va disparar aquest dilluns al mercat i acaba la sessió amb uns guanys del 6,31%. El valor supera els màxims anuals que presentava als 8,30 euros i així confirma el final del moviment lateral de les últimes setmanes. El valor es fica en pujada lliure i és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 9 euros.

Importants pujades del 2,29% en Cellnex que va acabar la sessió d'ahir molt a prop de la resistència dels 19,72 euros. Aquests preus corresponen als màxims del dia i el seu trencament ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 21 euros.

Atenció, perquè Zardoya Otis ha aconseguit pujar amb força durant les últimes sessions i acostar-se a la resistència dels 9,35 euros, màxims anuals. Durant les properes sessions, estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell d'oferta la qual cosa ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 10 euros.

Forts guanys del 4,22%, aquest dilluns, en Ence que s'acosta a la resistència clau dels 3,85 euros. El valor ofereix unes molt bones perspectives tècniques i és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades per a les properes sessions. Si al final aconsegueix superar aquest nivell de preus el més normal és que vegem una extensió dels guanys fins al nivell dels 4 euros.

NH Hoteles s'acosta a la resistència dels 5,84 euros, màxims anuals. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Si al final aconsegueix superar el màxims anuals, podríem veure una extensió de les pujades fins al nivell dels 6,2 euros.

contador