El selectiu espanyol podria caure fins als mínims del gap alcista que es deixés el passat dia 16 en els 9.983 punts

Ahir vam veure com BME aconseguia perforar la resistència dels 30 euros. Això és un símptoma que ens mostra la fortalesa actual de les compres i ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 32 euros, preus que podria aconseguir en les properes setmanes. No observarem ni la més mínima complicació tècnica mentre que es mantingui cotitzant per sobre dels 29 euros.

Els descensos de la sessió d'ahir dimarts a Catalana Occidente tornen a deixar la seva cotització en els voltants del suport dels 32 euros. El valor podria estar donant forma a un throw back pel que creiem que podríem tornar a veure la tornada de les compres per aquests preus. Cal recordar que la companyia es troba cotitzant en pujada lliure sense resistència alguna en el seu camí.

El divendres de la setmana passada vam poder veure com la sèrie de preus Grifols aconseguia superar la part alta de la banda lateral en la qual s'ha vingut moviment el valor des de mitjan febrer. En la sessió d'ahir dimarts vèiem uns forts descensos que tornen a deixar a la cotització de la companyia en els voltants del suport dels 21 euros. Per aquests preus podríem tornar a a veure un senyal de fortalesa pel que estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions.

Atents també a la formació d'un throw back a ACS al nivell dels 30,60 euros. El valor s'està prenent un respir després d'aconseguir definir-se a l'alça el divendres de la setmana passada. La presa de posicions en els voltants dels 30,50-30,60 euros es presenta com una bona opció i és que creiem que podríem veure unes pujades fins al nivell dels 32,5 euros.

San José segueix sent un dels valors del mercat continu que més ens agrada. Després d'aconseguir perforar la resistència dels 4,11 euros el valor podria estar prenent-se un respir si bé seguim pensant que la seva tendència alcista es podria estendre fins al nivell dels 4,95 euros el que suposa una revaloració de més del 20% des dels nivells actuals.

Noticias relacionadas

contador