• Estima un potencial alcista del 28% sobre el preu de mercat
  • Manté molt bones previsions per a la companyia durant els propers anys
arcerlomittal mexico

Les accions d'ArcelorMittal pugen un 2% en borsa i lideren els guanys entre els integrants de l'IBEX 35, després que els analistes de Deutsche Bank hagin elevat el seu consell per a la companyia siderúrgica fins a 'comprar' des de 'mantenir'.

  • 23,76€
  • 0,93%

Els experts del banc alemany també han elevat la valoració de les seves accions un 21,7%, fins a 28 euros per títol des dels anteriors 23 euros. Els títols d'Arcelor pugen un 2%, fins a 21,76 euros, de manera que el potencial alcista que estimen és del 28%.

"Hem estat al marge d'Arcelor per evitar els riscos derivats d'una correcció en el mineral de ferro. No obstant això, el mercat ha descomptat un escenari negatiu d'un EBITDA de 6.000 milions de dòlars el 2018 malgrat que els canvis estructurals han reduït els factors negatius. a més, hi ha factors a favor d'un impuls als beneficis des de 2017", afirmen des del banc alemany.

En la seva opinió, les perspectives borsàries d'Arcelor són molt positives, gràcies a la forta generació de caixa esperada, amb un rendiment esperat d'entre el 7% i el 12% per al flux de caixa lliure (FCF - Free Cash Flow), que pot reduir el deute a la meitat el 2019 i ofereix espai per retorns de capital significatius.

Aquests experts han elevat la seva previsió d'EBITDA per al període de 2017 - 2019 entre un 1% i un 13%, però consideren que el valor pot beneficiar-se de diversos catalitzadors positius, com un cicle econòmic més fort als seus principals mercats occidentals, la recuperació de Brasil i un possible rebot en el preu del mineral de ferro.

En el millor dels escenaris, l'EBITDA d'Arcelor podria doblar fins a 12.000 milions de dòlars, cosa que donaria suport a una valoració de 49 dòlars, amb un rendiment esperat del seu flux de caixa del 26%, assenyalen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador