• La Comissió Nacional del Mercat de Valors ha imposat una altra sanció de 50.000 euros a Jesús Peralta Gracia per la comissió de la mateixa infracció
cnmv-1024x681

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha multat amb 100.000 euros l'expresident de Nyesa Valores Corporación José Luis Bartibás Herrero per la realització de pràctiques de manipulació de mercat en relació amb les accions de la companyia.

Es tracta d'una infracció tipificada com a greu a la Llei del Mercat de Valors, que va ser comesa durant el període entre el 6 i el 22 de setembre de 2010, segons publica aquest dilluns el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

Així mateix, la CNMV ha imposat una altra sanció de 50.000 euros a Jesús Peralta Gracia per la comissió de la mateixa infracció comesa també durant el mateix període de temps. La resolució que imposa aquestes sancions que posa fi a la via administrativa, sense perjudici de les potestats de revisió jurisdiccional que corresponen a la sala contenciosa administrativa de l'Audiència Nacional.

Noticias relacionadas

contador