• ...i manté la seva recomanació de 'comprar'
  • La companyia cotitza amb pujades entorn del 0,4% en la sessió d'aquest dimarts
arcelormittal11-300x161

L'entitat financera alemanya Berenberg ha incrementat un 12% el preu objectiu dels títols de ArcelorMittal, des dels 10,5 euros fins als 12 euros per acció. A més, els analistes mantenen la seva recomanació de 'comprar' accions de la societat, que cotitza amb pujades entorn del 0,4% en la sessió d'aquest dimarts.

  • 23,76€
  • 0,93%

La signatura germana ha incrementat la xifra de Ebitda de la companyia corresponent a 2018 un 9,2%, fins als 8.500 milions de dòlars, i per 2019 un 4,2%, fins als 9.700 milions de dòlars, hagut de "principalment" a les seves majors previsions de preus en el sector de l'acer als Estats Units. No obstant això, els experts veuen risc, malgrat el seu augment dels guanys, i creuen que les seves expectatives de Ebitda poden ser "conservadores".

Els analistes de Berenberg reiteren que aquesta societat és el "millor joc" en el sector de l'acer

D'altra banda, les economies de Brasil i Rússia mostren una millora, a causa de les mesures proteccionistes, a un clar esgotament dels fluxos comercials mundials d'acer i a un cicle de fusions i adquisicions entre la Unió Europea, Rússia i Brasil.

"ArcelorMittal ofereix el millor punt d'entrada per als inversors que busquen una exposició a llarg termini al sector siderúrgic", asseguren els analistes de l'entitat germana.

Els experts reiteren que aquesta societat és el "millor joc" en el sector acerero, amb la Xina disminuint la seva capacitat de producció alhora que la demanda d'acer s'incrementa i amb les seves exportacions a la baixa.
Pos la seva part, solament el 3% dels analistes consultats per FactSet recomana 'vendre', enfront del 61% que aconsella 'comprar' i el 36% 'mantenir'. El preu mitjà objectiu atorgat pels experts se situa en els 9,36 euros, la qual cosa suposa gairebé 3 euros per sota de l'atorgat per la signatura alemanya.

Noticias relacionadas

contador