• Pel que fa a companyies d'alimentació destaca la presència de Lidl amb 2,4 milions de visites mensuals
  • Les vendes al canal 'ecommerce' s'han disparat un 23% l'últim any a Espanya
ep amazon 20170630122602
AMAZON

Amazon, eBay, AliExpress i El Corte Inglés lideren el rànquing de pàgines web més visites a l’'ecommerce', llocs especialitzats en compra a través de la xarxa, a Espanya, segons la classificació realitzada pel portal d'estalvi Cuponation.

En concret, Amazon.es, amb 69.800.000 de visites, lidera aquesta classificació, seguida per eBay.es amb 19,6 milions, i l'asiàtica AliExpress.es amb 15,4 milions, que ocupen els llocs d'honor, mentre que El Corte Inglés és el primer comerç amb segell espanyol, que se situa a la quarta plaça amb un total de 12,2 milions de visites mensuals. Entre els 25 primers llocs figuren les companyies de moda com Zalando, dotzè amb 3,4 milions de visites, el qual segueix Zara, amb 3,3 milions de visites, mentre que Privalia se situa al 17è amb una mica més de tres milions ; Mango, al 22n amb 1,4 milions; Pull & Bear, 23r amb 1,2 milions d'euros i tanca Kiabi, amb 1,1 milions.

Pel que fa a les empreses d'alimentació destaca la presència de Lidl amb 2,4 milions de visites mensuals

Pel que fa a les empreses d'alimentació destaca la presència de Lidl amb 2,4 milions de visites mensuals i de DIA amb una mica més d'un milió de visites. El portal de descomptes ha subratllat que la diferenciació per preu ha deixat pas a l'experiència de compra, ja que el consumidor en línia està acostumat a tenir el que vol, quan vol i com vol per a tot tipus de productes, cosa que les companyies ja han percebut i llancen iniciatives com Amazon Prime Now o el Click&Express d'El Corte Inglés.

Les vendes al canal 'ecommerce' s'han disparat un 23% l'últim any a Espanya, fins a arribar als 22.000 milions d'euros, ja que l'element diferenciador de preu està sent substituït per la diferenciació en servei i l'experiència de compra.

Noticias relacionadas

contador