• Trump va afirmar que la empreses tenen un gran entusiasme pel moment que viu aquest país
cbtrumpfiscal short

Donald Trump no va amagar la seva alegria aquest dimecres: la seva desitjada reforma fiscal ja està aprovada. Un llarg camí parlamentari que ha permès que el president dels Estats Units aconsegueixi la seva primera victòria al Congrés. "Anem a recuperar quatre bilions de dòlars per a aquest país, una quantitat que està en diferents parts del món, alguns d'ells ni tan sols ens hi volen i tenien els nostres diners", va assegurar en un acte de celebració als jardins de la Casa Blanca.

El president va voler enumerar altres qualitats d'aquest pla tributari. "La típica família de quatre persones que guanya 75.000 dòlars gaudirà d'una retallada en els seus impostos a la seva renda de més de 2.000 dòlars. I això, al meu entendre, va estar per sota de la mitjana". En total, ha assenyalat que es realitzarà una retallada tributari per a les famílies nord-americanes de 3,2 bilions de dòlars.

El president dels EUA no va poder contenir la seva satisfacció amb aquesta fita. Un pas que reafirma el seu lideratge al capdavant del Partit Republicà, una cosa molt important de cara a les eleccions legislatives dels Estats Units de novembre de 2018.

El president va celebrar aquesta victòria al Congrés escortat per un elevat nombre dels parlamentaris del partit republicà. "No ha passat ni un any i ja hem fet la retallada més impositiu de la història", es va vanagloriar Donald Trump.

"Aquesta reforma provocarà que les companyies que estan fora tornin", afirma el president dels Estats Units. "Això vol dir llocs de treball i la formació de noves empreses joves, belles i fortes. Un fet que serà realment important", celebrava aquest dimecres Donald Trump. El president va afirmar que la empreses tenen un gran entusiasme pel moment que viu aquest país. Fins i tot va assenyalar exemples concrets.

"Fa dos minuts, AT&T (gegant nord-americà de telecomunicacions) ha dit que té previst augmentar en mil milions de dòlars la seva inversió als EUA, a més d'atorgar un bo especial de 1.000 dòlars a més de 200.000 empleats al país". Un fet que considera que succeirà "gràcies al que hem fet".

La seva eufòria es va expressar, en aquesta ocasió, a través del faristol a la Casa Blanca i no per Twitter, però les seves clàssiques proclames no van fallar. "Estem tornant la grandesa als Estats Units", ha afegit, per poder destacar per sobre de tot durant el seu comiat el seu eslògan de campanya "Make America Great Again (MAGA)".

contador