• Santalucía ja va declarar al setembre el 4,5% de la paperera Miquel & Costes
  • Les accions del fabricant de trens cauen un 21% a l'últim any
Talgo Tren AVE

L'asseguradora Assegurances Santalucía ha declarat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) el control sobre el 3,099% del capital social del fabricant de trens Talgo.

  • 4,41€
  • 0,68%

Es tracta d'un paquet de 4,23 milions d'accions, valorat en uns 16,2 milions d'euros, segons el preu de mercat actual de les accions de Talgo (-0,4%, fins a 3,84 euros).

Segons explica Assegurances Santalucía al fet rellevant enviat al regulador, la participació del 3,099% es divideix en diversos paquets accionarials, que corresponen a diversos fons d'inversió gestionats per Aviva Gestió i Aviva Vida i Pensions (1,85%), per Caixa Espanya Vida (0,33%), per Unicorp. Vida (0,41%) i per Alpha Plus (0,49%).

La participació en Talgo és similar a la qual va declarar Santa Lucía a la paperera Miquel & Costes el passat 19 de setembre, encara que en aquest cas ascendia fins al 4,5% del capital del grup català.

Les accions de Talgo no han tingut un bon comportament en borsa des que l'empresa va començar a cotitzar i a l'últim any cauen un 21%. El màxim accionista de Talgo és Trilantic Capital Management, que controla el 35% del capital, seguit dels fons Crestbridge (4,65%) i MCH (4,65%).

Noticias relacionadas

contador