POLSOS USA
16 feb
Les compres s'imposen a Wall Street per sisena jornada consecutiva
broker710344

Els guanys s'imposen en Wall Street després d'una obertura indecisa i que els índexs novaiorquesos hagin tancat en positiu durant les últimes cinc sessions. Divendres passat, van rebotar des de les seves mitjanes de 200 sessions i no han deixat de pujar.

Leer noticia completa
15 feb
Les accions dels fabricants de rifles i pistoles pugen després de la matança de Florida
armas texas

Les conseqüències de la tràgica matança de Florida també arriben al parquet. Les accions dels fabricants d'armes als Estats Units estan pujant aquest dijous al mercat borsari nord-americà més d'un 2%.

Leer noticia completa
15 feb
Wall Street continua comprant i va camí de signar un repòquer alcista
broker210

Compres superiors al 0,5% en Wall Street després que la Borsa de Nova York signés aquest dimecres un pòquer de guanys. El rebot, que va començar divendres passat, quan els índexs van caure fins a les seves mitjanes de 200 sessions, està tenint continuïtat durant tota la setmana.

Leer noticia completa
15 feb
Claus borsàries de la propera sessió: resultats de Cellnex Telecom
cellnex portada buena

La jornada d'aquest divendres, 16 de febrer, portarà noves referències interessants per als inversors, encara que no tantes com als dies passats. De fet, la més rellevant vindrà de la mà d'una de les 'telecos' cotitzada a l'IBEX 35, Cellnex Telecom, que presentarà els seus resultats anuals del passat any 2017.

Leer noticia completa
15 feb
El petroli puja un 1% fins als 64 dòlars recolzat en un dòlar feble
cbinventariospetroleo short

El petroli puja més d'un 1% aquest dijous per estendre els seus guanys de la sessió anterior, impulsat per un feble dòlar i la declaració d'intencions de l'Aràbia Saudita, sobre preferir un mercat poc proveït de cru, d'acabar signant un acord amb l'Organització de Països Exportadors de Petroli (OPEP) i Rússia per retenir-ne la producció.

Leer noticia completa
15 feb
Morgan Stanley valora Apple en 1 bilió de dòlars
tim cook apple iphone dolar

Els analistes de Morgan Stanley valoren Apple en 1 bilió de dòlars, ja que han reiterat el consell de sobreponderar (afegir en cartera) sobre el fabricant de l'iPhone, amb un preu objectiu de 203 dòlars per acció.

Leer noticia completa
15 feb
Berkshire, el vehicle inversor de Buffett, duplica les seves accions d'Apple i ven títols d'IBM
warren buffett

Berkshire Hathaway, el vehicle inversor del multimilionari inversor Warren Buffett, va revelar aquest dimecres que ha incrementat els seus títols d'Apple un 23,3%, fins als 165,3 milions d'accions, segons els arxius del regulador americà SEC. Alhora, s'ha desfet d'aproximadament el 94,5% dels seus títols d'IBM, i es va quedar només amb 2,05 milions d'accions.

Leer noticia completa
15 feb
Lloyd Blankfein (Goldman) afirma que té un mal pressentiment amb les borses
llyoyd-blankfein-pdg-ceo-et-chairman-du-groupe-banquier-goldman-sachs-en-janvier-2013-lors-du-world-economic-forum-wef-de-davos

Lloyd Blankfein, el conseller delegat de Goldman Sachs, ha afirmat que té un mal pressentiment amb les borses i amb la situació econòmica en general.

Leer noticia completa
14 feb
La volatilitat torna a ser protagonista a Wall Street
cbstopwallstreet

Torna la volatilitat a Wall Street, que ha començat la sessió en negatiu després de les dades d'inflació però ara registra guanys moderats, liderats pel sector tecnològic. L'S&P 500 puja un 0,1% i el Nasdaq, un 0,4%.

Leer noticia completa
14 feb
Els preus pugen més del que s'esperava als EUA i reforcen les pressions inflacionistes
New York

L'Índex de Preus al Consum (IPC) de gener als Estats Units ha pujat un 0,5% i la taxa interanual s'ha mantingut al 2,1%, fet que reforça les pressions inflacionistes constatades durant les últimes setmanes. L'IPC subjacent, sense aliments ni energia, ha repuntat un 0,3%, fet que ha mantingut la taxa interanual a l'1,8%.

Leer noticia completa
14 feb
Un col·lapse dels bons induït per la inflació és el principal risc per al mercat
broker700

El 45% dels gestors considera que un col·lapse dels bons induït per la inflació és el principal risc per al mercat. Un altre 18% assenyala un error dels bancs centrals en les seves polítiques monetàries com el segon major risc. Finalment, el 13% considera que la pròpia estructura del mercat és el principal risc per a les borses.

Leer noticia completa
14 feb
La Casa Blanca considera Loretta Mester com a candidata per a la vicepresidència de la Fed
lorettamester

La butaca de vicepresident de la Fed podria tenir una nova inquilina molt aviat. I és que Loretta Mester, actual presidenta de la Reserva Federal de Cleveland, podria estar sent considerada per la Casa Blanca per ocupar el lloc després del nomenament de Jerome Powell com a president en substitució de Janet Yellen.

Leer noticia completa
14 feb
Citi aconsella aprofitar la correcció de les borses per comprar
broker600ex

Els analistes del banc nord-americà Citi ho tenen clar. La correcció que han registrat les borses mundials des de finals és una oportunitat de compra que ha de ser aprofitada pels inversors per entrar al mercat amb menor risc.

Leer noticia completa
13 feb
Mester (Fed) defensa apujar els tipus d'interès amb la mateixa celeritat que l'any passat
lorettamester

La recent agitació dels mercats i els alts nivells de volatilitat no han de ser motiu per frenar el bon desenvolupament de l'economia i les seves previsions de millorar encara més. Així opina Loretta Mester, presidenta de la Fed de Cleveland.

Leer noticia completa
13 feb
Jerome Powell: la Fed romandrà "alerta davant qualsevol risc en desenvolupament per a l'estabilitat financera"
jerome-powell-gouverneur-a-la-fed

La Reserva Federal dels Estats Units (Fed) romandrà "alerta davant el desenvolupament de qualsevol risc per a l'estabilitat financera", segons ha comentat aquest dimarts el nou president del banc central, Jerome Powell.

Leer noticia completa
13 feb
Vendes moderades a Wall Street després del rebot de les dues últimes sessions
brokervendiendo

Vendes moderades del 0,4% a Wall Street després del rebot registrat per la Borsa de Nova York durant les dues últimes sessions, quan els índexs van reaccionar divendres des del suport tècnic de les seves mitjanes de 200 sessions.

Leer noticia completa
13 feb
Claus borsàries de la propera sessió: IPC dels Estats Units i resultats de Cisco Systems
ep bandera estados unidos

Els inversors tindran noves referències a les quals hauran de prestar atenció durant la propera sessió d'aquest dimecres, 14 de febrer. Així, la més destacada serà la dada de la inflació o Índex de Preus al Consumidor (IPC) del primer mes de l'any dels Estats Units, un factor que ha agitat enormement les borses mundials durant les últimes jornades.

Leer noticia completa
12 feb
Wall Street puja un 1% després de rebotar des d'un suport tècnic clau
broker600ex

Pujada d'un 1% a Wall Street que dona continuació al rebot registrat pels índexs novaiorquesos en el tram final de la sessió de divendres passat.

Leer noticia completa
12 feb
Claus borsàries de la propera sessió: compravenda d'habitatges i IPC al Regne Unit
ep ventaviviendas

Aquest dimarts 13 de febrer, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publica l'estadística de transmissions de drets de la propietat de desembre, en què es recullen les dades de compravenda d'habitatges. A més, hi haurà subhasta de lletres del Tresor a 6 i 12 mesos.

Leer noticia completa
12 feb
Harley-Davidson crida a revisió gairebé 175.000 motos als EUA per un problema al sistema de frenada
ep harley-davidson 20180212120013

El fabricant nord-americà de motocicletes Harley-Davidson ha cridat a revisió 174. 636 unitats al seu mercat local, a causa d'un problema al sistema de frenada, segons ha informat l'empresa a l'Administració Nacional del Tràfic per Carretera dels Estats Units (NHTSA, per les seves sigles en anglès).

Leer noticia completa