POLSOS USA
18:13
Claus borsàries de la propera sessió: Llibre Beix de la Fed
fedportada1

Durant la jornada d'aquest dimecres, 24 d'octubre, es coneixeran diverses referències macroeconòmiques i empresarials d'interès. Així, cal destacar la publicació del Llibre Beix de la Reserva Federal dels Estats Units (Fed). Així mateix, a l'altra banda de l'Atlàntic es donarà a conèixer la dada de vendes d'habitatges nous, al costat dels índexs PMI serveis, manufacturer i compost.

Llegir notícia completa
16:04
Fortes pèrdues en Wall Street davant les creixents tensions globals
cbtrump6 short1

Wall Street registra fortes pèrdues del 1,5% aquest dimarts. El mercat reacciona davant la creixent tensió global, focalitzada aquests dies en el conflicte entre els Estats Units i l'Aràbia Saudita després de la mort del periodista Jamal Khashoggi.

Llegir notícia completa
16:01
Troben possibles parts del cos de Khashoggi als jardins del consolat
khashoggi

Els investigadors turcs han trobat aquest dimarts algunes restes del periodista Jamal Khashoggi als jardins de la residència del cònsol saudita a Istanbul, segons informa Sky News.

Llegir notícia completa
14:01
Harley-Davidson puja a prop d'un 5% després d'augmentar els seus guanys un 67%
trump-critique-la-decision-de-harley-davidson-de-delocaliser

Harley-Davidson ha presentat aquest dimarts els seus resultats del tercer trimestre de l'any. Un període durant el qual la companyia va registrar uns guanys de 113. 900. 000 de dòlars, enfront dels 68,2 milions de l'any passat. Les accions avancen a prop d'un 5% abans de l'obertura de la borsa als EUA després d'acumular un descens proper al 24% aquest any.

Llegir notícia completa
10:28
Trump amenaça amb incrementar l'arsenal nuclear dels EUA si Rússia no se cenyeix al tractat
Donald Trump

El president dels Estats Units, Donald Trump, va amenaçar aquest dilluns amb incrementar l'arsenal nuclear dels Estats Units si Rússia no se cenyeix al Tractat de Forces Nuclears d'Abast Intermedi (INF), segons ha informat la cadena de televisió CNN.

Llegir notícia completa
22 Oct
Netflix planeja emetre bons per 2.000 milions de dòlars
ep logotiponetflix

Netflix ha anunciat aquest dilluns que té previst recaptar fins a 2. 000 milions de dòlars a través d'una emissió de bons, tant en dòlars com en euros, adreçada a inversors institucionals, segons informa Market Watch. L’interès i el venciment d'aquests bons es comunicarà més endavant, després de les negociacions amb els compradors inicials, tal com ha traslladat la companyia de servei de reproducció contínua (streaming).

Llegir notícia completa
22 Oct
Claus borsàries de la propera sessió: resultats de McDonald's
ep mcdonalds 20170808131902

Durant la jornada d'aquest dimarts, 23 d'octubre, els inversors estaran pendents, especialment, dels resultats empresarials del tercer trimestre de l'any als Estats Units. Demà publicaran els seus comptes, entre altres companyies, McDonald's, 3M, Caterpillar i Verizon Communications.

Llegir notícia completa
22 Oct
Wall Street es gira a la baixa i augmenta les pèrdues que registra l'octubre
New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street, US. Photo: Grant Wickes

Wall Street es gira a la baixa després d'haver començat la sessió amb un rebot moderat. Tot això al començament d'una setmana durant la qual els resultats empresarials de les grans companyies del sector tecnològic centraran l'atenció dels inversors.

Llegir notícia completa
19 Oct
PayPal guanya 380 milions durant el tercer trimestre, un 14,7% més
ep recurso paypal

La plataforma nord-americana de pagaments a través d'Internet, PayPal, ha registrat un benefici net de 436 milions de dòlars (380 milions d'euros) durant el tercer trimestre del 2018, xifra que suposa un increment del 14,7% respecte al mateix període de l'any anterior, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Llegir notícia completa
17 Oct
Les vendes s'imposen a Wall Street a l'espera de les actes de la Fed
wall street

Les vendes s'imposen a Wall Street després d'una obertura mixta i després del fortíssim rebot registrat aquest dimarts a la Borsa de Nova York, amb guanys de gairebé el 3% per al Nasdaq i superiors al 2% per al Dow Jones i l'S&P 500.

Llegir notícia completa
17 Oct
Netflix es dispara després de batre les expectatives amb els seus resultats
reed hastings

Netflix es dispara un 11% a la preobertura de Wall Street després de batre les expectatives del mercat en els seus últims resultats trimestrals.

Llegir notícia completa
17 Oct
La Xina rebaixa les seves posicions en bons nord-americans a mínims de 14 mesos
cbchinastocks2 short1

La Xina va retallar les seves posicions de bons del Tresor nord-americà l'agost en uns 6. 000 milions de dòlars, el nivell més baix des de juny de 2017, segons dades publicades pel Govern dels EUA.

Llegir notícia completa
16 Oct
Sòlids guanys a Wall Street després dels resultats de Goldman Sachs i Morgan Stanley
goldman-suspend-ses-travaux-sur-l-ipo-d-une-filiale-de-hna

Wall Street registra guanys destacats properes a l'1% després que Morgan Stanley i Goldman Sachs hagin superat les previsions del consens amb els seus resultats del tercer trimestre.

Llegir notícia completa
16 Oct
El benefici de Morgan Stanley augmenta un 19% durant el tercer trimestre
Morgan Stanley, Morgan, Stanley, bancos, estados Unidos

Morgan Stanley va augmentar el seu benefici un 19,6% durant el tercer trimestre en comparació amb el mateix període de l'any anterior gràcies, en part, a les retallades als impostos aprovats pel president dels EUA, Donald Trump, que van engreixar el balanç final, segons ha donat a conèixer el banc.

Llegir notícia completa
16 Oct
Està donant forma el Dow Jones a un altre 'cap i espatlles'?
varios-traders-bolsa-nueva-york

Tot i les importants caigudes dels últims dies cal dir que el suport més important que presenta Wall Street està en els mínims anuals.

Llegir notícia completa
15 Oct
Suaus caigudes a Wall Street després de cedir un 4% durant la setmana anterior
New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street, US. Photo: Grant Wickes

Wall Street registra lleugeres caigudes aquest dilluns després de caure un 4% de mitjana durant la setmana passada, tot i el rebot registrat divendres passat pels índexs novaiorquesos.

Llegir notícia completa
15 Oct
Bank of America guanya un 32% més i supera les previsions
Bank of america merill lynch

El benefici net de Bank of America, corresponent al tercer trimestre de l'any, va ser de 7. 167 milions de dòlars, en comparació amb els 5. 424 milions de dòlars de fa un any, xifra que implica un increment del 32%. El benefici per acció va pujar de 66 centaus. Els analistes esperaven un benefici per acció de 62 centaus.

Llegir notícia completa
12 Oct
Wall Street es desinfla... tot i que manté els números verds
wall street

Wall Street rebota aquest divendres després de dues sessions de fortes pèrdues, però ara puja menys que a l'arrencada de la jornada (Dow Jones: +0,5%; S&P: +0,8%; Nasdaq: +1,35%). Els resultats empresarials estan contribuint a aquestes alces, però els tres bancs que han anunciat avui resultats del tercer trimestre -JP Morgan, Citi i Wells Fargo- també pugen menys ara que al començament del dia.

Llegir notícia completa
12 Oct
Citi guanya un 12% més durant el tercer trimestre, fins als 4.620 milions de dòlars
citigroup-supprimerait-2-000-postes-a-partir-de-janvier

Citigroup ha anunciat aquest divendres una millora al seu benefici del tercer trimestre del 12% enfront del mateix període de l'any passat. L'entitat ha explicat que aquest resultat es deu a la retallada de despeses i al pagament de menys impostos.

Llegir notícia completa
12 Oct
JP Morgan guanya un 24% més durant el tercer trimestre, fins als 8.380 milions de dòlars
jamie dimon ceo chairman jpmorgan jp morgan chase

JP Morgan ha comunicat aquest divendres que el seu benefici del tercer trimestre va augmentar un 24% enfront del mateix període de fa un any gràcies al pagament de menys impostos i a uns tipus d'interès més alts, cosa que li va permetre cobrar més pels préstecs a consumidors i empreses.

Llegir notícia completa