• Aquesta sessió ha estat marcada per la caiguda dimecres passat de Wall Street i un repunt del preu del petroli
Tokio Japón Tokyo Japan Nikkei Bolsa 630

El Nikkei aconsegueix aquest dijous recuperar el verd. L'índex japonès es recupera de la caiguda de dimecres passat (-1,57%), amb un repunt aquesta jornada de l'1,47%. La resta de borses asiàtiques també acompanyen en els guanys. Aquesta sessió ha estat marcada per la caiguda dimecres passat de Wall Street (-0,5% de caigudes) i un repunt del preu del petroli (+0,3%).

L'índex japonès va tancar en 22.351 punts i trenca una ratxa de pèrdues de sis dies. El Nikkei es va veure reforçat per les pujades de les accions financeres i la majoria de les companyies tecnològiques. Nintendo va repuntar un 3,95% i SoftBank va pujar un 2,21% durant aquesta jornada.

El Kospi sud-coreà va repuntar un 0,66%. Destaca la pujada d'un 0,8% de Samsung Electronics. L’ASX 200 va pujar un 0,16%, gràcies al repunt d'un 0,13% del subíndex bancari. El subíndex d'energia va pujar un 1,89% recolzat en la pujada dels preus del petroli. Els mercats a la Xina també van repuntar.

L'índex Hang Seng va pujar un 0,7%. Al continent, el compost de Xangai va tancar amb una lleugera caiguda del 0,08% i el compost de Shenzhen va pujar un 0,23%. La notícia al mercat xinès ha estat la dada de la inversió no financera de les empreses xineses a l'exterior que cau un 40,9% interanual entre gener i octubre, fins a 86.310 milions de dòlars, segons el Ministeri de Comerç. Només a l'octubre, la dada cau un 29,6% respecte a un any abans, a 8.480 milions.

Noticias relacionadas

contador