• També es coneixerà la dada de l'Índex de Preus al Consumidor de l'Eurozona
  • A Espanya, el Tresor Públic emetrà una subhasta de bons a tres, cinc i 10 anys
bandera eeuu usa america

Aquest dijous la majoria de les dades macroeconòmiques de rellevància per als inversors vindran en la seva gran majoria des de l'altre costat de l'Atlàntic. En concret, des dels Estats Units, on es coneixerà el seu Índex de Preus al Consumidor (IPC) anual, tot i que aquest dimecres ja s'han publicat les informacions en taxa mensual: l'IPC mensual nord-americà ha pujat un 0,1%, tot i que la taxa interanual s'ha reduït fins al 2%.

GAP

  • 21,35$
  • 5,59%
  • 60,16$
  • -0,08%

A més, també es faran públics al país nord-americà aquest 16 de novembre les dades relatives a les seves peticions inicials de desocupació, així com l'índex mensual de preus d'importació (també el subjacent) i la producció industrial mensual.

A l'Eurozona també es publicaran les dades de l'IPC anual i mensual, a més del subjacent anual. Així mateix, aquí a Espanya, el Tresor Públic farà una emissió de bons a tres, cinc i 10 anys.

Pel que fa al pla empresarial, la temporada de resultats està apropant-se al seu final, però encara hi ha companyies que tenen pendent retre comptes. De fet, demà destacaran les de la cadena de supermercats dels EUA Wal-Mart. Però n'hi haurà més, com els resultats del conglomerat de mitjans Vivendi i els de Gap.

ECONOMIA

Estats Units: sol·licituds inicials d'atur, IPC anual i índex de preus d'importació mensual i mensual subjacent (14:30h), producció industrial mensual (15:15h).

Eurozona: IPC anual i mensual, IPC subjacent anual (11:00h).

Espanya: subhasta de bons a tres, cinc i 10 anys.

EMPRESES

Estats Units: presentació resultats de Wal-Mart (13:00h) i Gap.

França: presentació de resultats (després del tancament).

Noticias relacionadas

contador