Abengoa_2004

Uns se’n van i uns altres apareixen. La gestora britànica Invesco ha declarat una participació de l’1% a la companyia d'energies renovables Abengoa, que ha viscut una profunda reestructuració del seu accionariat aquest mes. En concret, els fons d'inversió de la signatura de Londres atresoren 1,89 milions de títols ordinaris, segons consta a la CNMV.

  • 0,01€
  • 0,00%

Aquesta mateixa setmana, Banc Santander ha rebaixat del 9,63% al 2,41% la seva participació en Abengoa, la qual cosa implica la venda d'un 7,2% del capital, segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Sabadell també ha liquidat les seves accions.

Després d'aquesta desinversió, el banc presidit per Ana Botín deixa de ser el primer accionista de l'empresa després de la recent reestructuració, posició que ocupa ara Crédit Agricole amb un 8,77% del capital.

Per sobre d’Invesco se situen altres accionistes institucionals com Caixabank, Bankia o Banc Popular, que compten cadascun amb el 5% del capital d'Abengoa. També hi ha fons com DE Shaw i Värde amb paquets del 3% al 5%

Noticias relacionadas

contador