• La companyia ha informat que la reunió es produeix per la situació política de Catalunya
  • Service Point puja un 20% al Mercat Continu
logo service point ok
Service Point

Service Point ha informat que aquest divendres es reunirà en sessió extraordinària per analitzar la situació política a Catalunya i actuar segons la decisió que s’hi prengui. Segons ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la reunió es produeix en defensa dels interessos de la companyia, els seus accionistes, clients, proveïdors i empleats, incloent-hi el canvi de domicili social.

  • 0,57€
  • 0,00%

Actualment, la seu social de la companyia es troba a Barcelona. Service Point, dedicada a serveis d'impressió i gestió documental, puja un 20% al Mercat Continu fins als 0,98 euros.

Service Point es converteix en la cinquena empresa cotitzada que ha optat per treure la seva seu social de Catalunya davant la situació d'incertesa que existeix. Dogi, empresa tèxtil, ho va anunciar ahir. El Consell d'administració de la companyia, que es va reunir de forma extraordinària, va aprovar el seu trasllat a Madrid. Dogi cotitza amb pujades del 3,3% al Continu.

Oryzon Genomics, Eurona i Banc Sabadell ja s'han mogut de Barcelona; dues d'elles a Madrid i la tercera a Alacant. Aquest divendres, l'entitat CaixaBank podria aprovar també el seu canvi de seu social, en aquest cas a Balears. No només les empreses cotitzades surten de Catalunya, Proclinic va anunciar ahir també la seva sortida de la comunitat catalana.

L'efecte dòmino prosseguirà amb altres companyies com Freixenet. El president de la Cambra de Comerç d'Espanya i de la vitícola, José Luis Bonet, ha afirmat que proposarà al consell d'administració de les caves el canvi de seu social a una altra ciutat del territori espanyol. D'altra banda, Codorniu va afirmar ahir en un comunicat que veu "inconcebible" que les empreses catalanes hagin de pagar les conseqüències d'aquesta situació política i estiguin sotmeses a una pressió innecessària.

Noticias relacionadas

contador