• Aquests experts reiteren el consell de 'neutral' sobre el fabricant d'aerogeneradors
ep aerogenerador gamesa

JP Morgan Cazenove atorga un potencial alcista del 19% a Gamesa. Aquests analistes donen un preu objectiu a la companyia de 21,40 euros per acció. El valor se situa als 17,9 euros per acció després de patir caigudes del 0,2% durant la jornada d'aquest dilluns. Aquests experts reiteren el consell de 'neutral' sobre el fabricant d'aerogeneradors. La companyia basca cotitza sota el nom de Siemens Gamesa després de la seva fusió amb la divisió eòlica de la multinacional alemanya.

  • 18,05€
  • 0,00%

Els analistes estimen uns resultats del tercer trimestre "febles en les comandes, les vendes i els beneficis en comparació amb el sòlid segon trimestre". El fabricant basc d'aerogeneradors presentarà els seus resultats del tercer trimestre fiscal el proper dimecres 26 juliol.

Les seves previsions de vendes se situen als 2.884 milions d'euros i 285 milions d'euros en l'EBIT Ajustat (marge del 9,9%). JP Morgan també valora l'avanç de projectes de Gamesa a l'Índia per l'entrada en vigor de noves regulacions. Al seu informe es mostren preocupats per la "debilitat" del potencial d'aquest mercat i consideren que es reflectirà en els resultats d'aquest trimestre.

Els analistes no han canviat les seves estimacions per a l'any complet. Els ingressos per 2017 seran de 12.145.000 d'euros, segons les seves estimacions. I, el 2018, les seves previsions se situen als 12.475.000 d'euros. D'altra banda, els beneficis se situaran als 725 milions d'euros en aquest exercici i als 956 milions al pròxim.

Noticias relacionadas

contador