• És el primer contracte que rep Gamesa per aquest model de turbina a la Xina
Gamesa-siemens

Gamesa ha aconseguit un nou contracte a la Xina per subministrar al promotor estatal Zhongmin un total de 38 turbines, amb una potència conjunta de 95 megavats (MW), d'un nou model d'aerogenerador dissenyat per suportar forts vents, segons ha informat aquest divendres la companyia. Les accions de Gamesa cotitzen amb alces propers al 1%. En l'acumulat d'any, es dispara un 33%.

  • 11.154,60
  • 1,56%
  • 18,05€
  • 0,00%

Més concretament, Gamesa instal·larà 19 turbines d'aquesta classe al parc de Matoushan i altres 19 en el de Wangmushan, tots dos situats a la província de Fujian.

El subministrament està previst per al segon trimestre de 2017 i la finalització del projecte per al primer trimestre de 2018.
Aquest nou model d'aerogenerador està dissenyat especialment per suportar les extremes condicions de vent d'aquesta zona costanera de la Xina, freqüentment afectada per tifons.

Aquest contracte és la primera comanda que rep Gamesa d'aquest model de turbina a la Xina i el primer que signa amb Zhongmin, un dels promotors eòlics xinesos més importants.

Present al país asiàtic des de fa 16 anys, Gamesa ha subministrat prop de 4.200 MW a la Xina fins avui.

contador