• A més, l'entitat ha assenyalat que en el segon trimestre no va haver-hi depreciacions
deutsche-bank-300x188

Deutsche Bank, l'entitat bancària alemanya, ha presentat els seus resultats fins a juny amb un benefici net atribuït de 1.108 milions d'euros. Això suposa un 338,5% més que el mateix període de 2016.

  • 16,53€
  • -0,77%

Deutsche Bank va informar que el resultat abans d'impostos es va incrementar en el mateix període un 72%, fins a 1.701 milions d'euros. A més, en els seus comptes pot veure's que no va haver-hi depreciació durant aquest semestre, alguna cosa que sí que va arrossegar en 2016 i que els costos de reestructuració i dels litigis van ser més baixos. El benefici ha estat pegat al marge del que esperava el mercat, ja que el consens d'analistes de FactSet esperava un benefici de 1.002 milions d'euros en el primer semestre.



Deutsche Bank va informar que el resultat abans d'impostos es va incrementar en el mateix període un 72%

D'altra banda, l'entitat financera ha reduït els ingressos nets pels interessos en un 19%, fins als 6.175 milions d'euros. Quant a les despeses de personal, Deutsche Bank ha informat que han baixat fins a juny un 1%, la qual cosa es tradueix en 6.068 milions d'euros.

El president de Deutsche Bank ha assegurat que "el nostre benefici és notablement més elevat que l'any passat. Hem avançat bé en la reducció de costos i guanyem fons de clients", va afegir John Cryan. Al seu torn, ha recalcat que "malgrat la notable millora, el benefici se situa darrere de les nostres pretensions a llarg termini. En els ingressos no estem on volem estar per la cautela dels clients als mercats financers".

Noticias relacionadas

contador