• Suposarà una inversió per a la companyia de 21 milions de dòlars
daumar
Daumar

El fabricant d'embalatge per a productes i maquinària agrícoles, Daumar, obrirà la seva fàbrica a Huntersville (Carolina del Nord, EUA). Segons informa Charlotte Businees Journal, aquesta infraestructura necessitarà per al seu funcionament 40 treballadors i suposarà una inversió per a la companyia de 21 milions de dòlars.

La companyia Daumar Corporation, filial nord-americana de Tallers Daumar S.L. de Barcelona, ​​serà l'encarregada de gestionar aquesta fàbrica. L'edifici de 36.000 metres quadrats al Park-Huntersville. És una instal·lació d'impressió flexogràfica que permetrà a l'empresa imprimir en envasos de productes. Aquesta empresa familiar es dedica a la fabricació integral i comercialització de solucions d'envasat per al sector hortofructícola, des de la maquinària utilitzada per al procés de pesat i envasat, fins a les necessitats de confecció d'envasos de mala teixida o extruïda, film imprès, etiquetes i altres complements.

Luis Mendoza, portaveu de Daumar, ha indicat que les raons per triar Huntersville per a la nova planta són que "el Parc-Huntersville és un parc de negocis de classe mundial, confiem en la mà d'obra disponible i no podem esperar a ser part d'una comunitat tan gran", en paraules que recull el medi local. L'activitat del fabricant català als Estats Units va començar el 1993, a més compta amb una altra filial al Regne Unit des de 2010.

contador