• L'equació de bescanvi serà de dues accions noves per cada 43 antigues
Codere

Codere ha anunciat que agruparà i cancel·larà les més de 2.548 milions d'accions en què es divideix actualment el seu capital social per canviar-les per 118.500.000 d'accions de nova emissió, el valor nominal serà de 4,30 euros per títol, davant els 0,20 euros actuals. Així ho ha comunicat aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,09€
  • 0,00%
El bescanvi dels títols produirà efectes a partir del proper 10 de novembre i hi tindran dret aquells accionistes que el 9 de novembre figurin legitimats com a accionistes

La multinacional del joc ha explicat que l'equació de bescanvi serà de dues accions noves per cada 43 antigues i l'operació no suposarà cap modificació de la xifra del capital social de Codere, que es mantindrà establert als 509.700.000 d'euros, tot i que seran menys les accions en circulació que representin el seu capital social.

Les noves accions estaran representades per mitjà d'anotacions en compte. El bescanvi dels títols produirà efectes a partir del proper 10 de novembre i hi tindran dret aquells accionistes que el 9 de novembre, al tancament del mercat, figurin legitimats com a accionistes de Codere.

Els accionistes que tinguin un nombre de títols que no sigui múltiple de 43 podran adquirir o transmetre les accions necessàries per completar un nombre d'accions que sigui múltiple del que estableix l'equació de bescanvi.

GVC Gaesco Beka, que actuarà com a agent de tota l'operació, comprarà les accions sobrants en cas que hi hagi accionistes titulars d'un nombre d'accions no múltiple de 43. El preu d'adquisició serà l'existent el dia anterior al bescanvi al tancament del mercat, sense que això impliqui costos per als accionistes posseïdors de les accions sobrants, excepte les despeses que puguin cobrar-les les seves respectives entitats dipositàries.

L'import corresponent a la compra de les accions sobrants serà satisfet per Codere, el seu pagament serà coordinat per GVC Gaesco Beka i tindrà lloc entre la data d'efectes del bescanvi i el segon dia hàbil següent.

Noticias relacionadas

contador