ep isidre faine i rafael villaseca
EUROPA PRESS

Els resultats empresarials marquen la jornada d'aquest dimecres 7 de febrer. A Espanya, Gas Natural Fenosa, Liberbank i Abertis publicaran els seus comptes de l'últim trimestre de 2017. A més, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publicarà les xifres de procediments concursals.

  • 18,36€
  • 0,00%
  • 0,28€
  • 1,72%
  • 23,36€
  • -0,09%

A Europa, hi haurà reunió del Banc Central Europeu (BCE) de política no monetària i acaba el termini per presentar la candidatura a la vicepresidència del BCE.

A França, es publicarà la balança comercial i la balança per compte corrent de desembre, mentre a Alemanya s'actualitzaran les xifres de producció industrial i a Itàlia, les de vendes al detall. A més, al Regne Unit es coneixeran les últimes dades de preus d'habitatge.

A l'altre costat de l'Atlàntic, als Estats Units es publicaran les últimes dades de sol·licituds d'hipoteques, els canvis a les reserves de petroli i les xifres de crèdit al consumidor de desembre. També diferents membres de la Fed pronunciaran destacats discursos.

Pel que fa a empreses, a més dels resultats, a Espanya ACS pagarà un dividend de 0,449 euros per acció. Més enllà de les nostres fronteres, també publicaran els seus comptes altres companyies com Tesla (EUA), Total (França), Unicredit (Itàlia) o la farmacèutica GSK (Regne Unit).

ECONOMIA

Espanya: estadística de procediment concursal (09:00h).

Eurozona: reunió del BCE de política no monetària (09:00h).

França: balança comercial i balança per compte corrent de desembre (08:45h).

Alemanya: producció industrial (08:00h).

Itàlia: vendes al detall (10:00h).

Regne Unit: preus d'habitatge de gener (09:30h).

EUA: sol·licituds d'hipoteques (13: 00h), discurs de William Dudley de la Fed (14:30h), discurs d'Evans de la Fed (16:15h), canvi en les reserves de petroli (16:30h), crèdit al consumidor de desembre (21:00h) i discurs de Williams, membre del FOMC (23:20h).

Nova Zelanda: decisió de tipus d'interès (21:00h).

Xina: reserves de divises de gener (09:00h).

EMPRESES

Espanya: resultats de Gas Natural Fenosa, Liberbank i Abertis. ACS paga dividend de 0,449 euros per acció.

EUA: resultats de Tesla.

França: resultats de Total.

Itàlia: resultats d'Unicredit.

Regne Unit: resultats de GSK.

Noticias relacionadas

contador