• Les seves accions han marcat un nou màxim històric als 102,88 dòlars
  • Oppenheimer ha augmentat la seva valoració fins als 114 dòlars des de 110 dòlars
american express club

American Express es dispara un 7% a Wall Street després dels seus resultats trimestrals, xifra que augmenta el seu valor en borsa en més de 5.000 milions de dòlars, fins als 81.840 milions de dòlars. Les seves accions han marcat un nou màxim històric als 102,88 dòlars, encara que ara cotitzen lleugerament per sota dels 102 dòlars.

  • 235,37$
  • -0,73%

La companyia nord-americana de targetes i mitjans de pagament va obtenir un benefici net atribuït de 1.600 milions de dòlars durant el primer trimestre del 2018, un 31,1% més que durant el mateix període de l'any anterior.

Els ingressos nets entre gener i març van créixer un 11,6% interanual, fins a un total de 9.718 milions de dòlars (7.863 milions d'euros), mentre les provisions van augmentar un 35,2%, fins als 775 milions de dòlars (627 milions d'euros).

La taxa fiscal efectiva consolidada d'American Express durant el primer trimestre va ser del 22%, enfront del 32% d'un any abans, després de l'entrada en vigor de la reforma fiscal impulsada per Donald Trump.

Els analistes d’RBC Capital han elevat la seva valoració fins als 86 dòlars per acció des dels anteriors 81 dòlars, encara que aquest preu es troba molt per sota del seu valor de mercat. Els experts d'Oppenheimer són més positius amb el valor i han augmentat la seva valoració fins als 114 dòlars des dels 110 dòlars.

BONS RETORNS DE LES INVERSIONS

"Els resultats mostren bons retorns de les inversions que hem estat fent per impulsar el creixement en el segment premium", va declarar Stephen J. Squeri, president i conseller delegat d'American Express, assenyalant que la companyia planeja continuar aquestes inversions aquest any.

Squeri és l’'home fort' del grup des de l'octubre, quan va substituir Kenneth I. Chenault, que es va jubilar després de 37 anys a la companyia, els últims 16 com a màxim executiu.

Warren Buffet, president i conseller delegat de Berkshire Hathaway, principal accionista d'American Express, va declarar que tot el que ha sentit sobre Squeri li fa pensar que es tracta de la "persona adequada per al lloc".

D'aquesta manera, l'empresa de targetes de crèdit espera registrar un increment dels seus ingressos "d'almenys el 8%" aquest any i aconseguir un benefici per acció a la part alta d'una forquilla d'entre 6,90 i 7,30 dòlars.

Noticias relacionadas

contador