• El proveïdor tecnològic continua apostant pel seu creixement orgànic
ep luis maroto ceo damadeus
AMADEUS

Amadeus IT Group ha actualitzat les dades sobre el seu programa de recompra d'accions anunciat el 14 de desembre. A dia d'avui, el proveïdor de tecnologia per al sector turístic, ha comprat 1,34 milions d'accions (5,4% del total) a un preu mitjà de 61,05 euros per acció després d'invertir 82,2 milions d'euros (8,2% del total) amb vista a reduir el seu capital social.

  • 59,08€
  • 3,79%

D'aquesta manera, el programa de recompra d'accions anunciat per l'entitat liderada per Luis Maroto hauria de ser un suport per a la seva cotització per Renta 4 Banc, que fixa el preu objectiu per acció en 62 euros i aconsella 'mantenir' els títols de la companyia espanyola.

La companyia va registrar un augment del 14,7% del seu benefici ajustat entre gener i setembre de 2017

Així mateix, la recompra d'accions establerta per la companyia té un sostre de 1.000 milions d'euros, fixant el 31 de març de 2020 com a data límit, ja que és important per al creixement orgànic i d'adquisicions. Fins al moment, la companyia ha registrat un increment del 14,7% al seu benefici ajustat entre gener i setembre de 2017 fins als 846.700.000 d'euros.

D'altra banda, Amadeus segueix donant prioritat a apuntalar la seva posició en altres negocis com l’aeroportuari per neutralitzar així l'aposta de les aerolínies, que representen els grans clients de la seva cartera.

Mentrestant, la companyia va anunciar aquest dimecres la posada en marxa del programa NDC-X, per fomentar la implantació del New Distribution Capability (NDC, per les sigles en anglès) i garantir el seu èxit entre tots els actors de la indústria del viatge.

El proveïdor tecnològic de serveis turístics ja va anunciar la seva intenció de desplegar l'NDC a gran escala i convertir-se’n en consolidador el 2018, un cop aconseguís el certificat de Nivell 3 -el nivell més alt- amb l’objectiu d'"anar més enllà" per oferir les capacitats més avançades.

Noticias relacionadas

contador