• En resposta a l'oferta als Estats Units de l’hiclat de doxiciclina en comprimits, un genèric competència
almirall

La companyia farmacèutica, Almirall, ha informat a la Comissió Nacional del Mercat Valors (CNMV) el llançament d'un Genèric Autoritzat d’Acticlate, un tractament de l'acne sever, per llançar-lo al mercat americà. Un producte que sortirà en resposta a l'oferta als Estats Units de l’hiclat de doxiciclina en comprimits, un genèric competència d’Acticlate.

  • 8,39€
  • 0,30%

L’Acticlate és un dels productes estratègics de la companyia als EUA. Així mateix, la farmacèutica informa que "Aqua, una companyia d'Almirall, té l'aprovació per a la comercialització d'una nova extensió única al mercat d’Acticlate que proporcionarà als professionals sanitaris i pacients una opció de valor per al tractament oral de l'acne".

Almirall monitoritzarà en detall l'impacte que pugui tenir aquesta nova entrada al mercat durant les properes setmanes. Segons Alfonso Ugarte, Executive Vice President, Global Commercial Strategy: "Tot i que no coneixíem els temps exactes, ens hem anticipat al competidor genèric d’ActiclateTM. És per això que estem preparats per reaccionar i treballarem amb professionals sanitaris per continuar oferint solucions orals al camp de l'acne. Proporcionarem aviat una actualització relativa a l'impacte d'aquesta nova situació".

Així mateix, Ugarte ha assenyalat que "aquesta actualització no es realitzarà més tard de la conferència de resultats del segon trimestre, programada per al 24 de juliol de 2017. Amb els plans d'acció que hem dut a terme, esperem mitigar la potencial reducció de les nostres accions al mercat", informa al seu comunicat.

Noticias relacionadas

contador