• Una llicència aconseguida gràcies a un acord amb la farmacèutica anglo-sueca AstraZeneca
almirall portada

La companyia farmacèutica Almirall ha anunciat aquest divendres l'acord de llicència i distribució amb la farmacèutica anglo-sueca AstraZeneca per comercialitzar de manera exclusiva Crestor i Provisacor (rosuvastatina), dos productes indicats per la reducció del colesterol.

  • 8,57€
  • 1,24%

La companyia ha destacat al seu comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que "aquesta llicència concedeix a Almirall el dret exclusiu a comercialitzar Crestor i Provisacor a Espanya", apunta la farmacèutica. "Aquests productes s'estan veient afectats per l'impacte de genèrics", afegeixen.

La rosuvastatina s'utilitza juntament amb la dieta, pèrdua de pes i exercici per reduir el risc d'infart i apoplexia i per reduir la probabilitat que es necessiti una cirurgia de cor en les persones que tenen una malaltia del cor o que estiguin en risc de desenvolupar malaltia del cor.

Un acord assolit amb AstraZeneca. La farmacèutica anglo-sueca capitalitza a prop de 7.000 milions d'euros a la Borsa de Londres. Aquesta multinacional opera en més de 100 països i està especialitzat en malalties cardiovasculars i metabòliques, respiratòries, oncològiques, infeccioses i neurològiques.

Noticias relacionadas

contador