• La companyia afirma que el 'macrocrèdit' s'ha subscrit a uns "preus molt competitius"
ep junta accionistas acs

Hochtief ha signat amb un grup de 17 bancs un préstec sindicat de 15.000 milions per costejar el gruix de l'OPA llançada a Abertis, competidora de la d'Atlantia, ha informat la filial d'ACS. El grup que presideix Florentino Pérez assegura haver registrat una demanda de participació en el préstec que supera en un 65% les necessitats de finançament.

La companyia afirma que el 'macrocrèdit' s'ha subscrit a uns "preus molt competitius". JP Morgan Securities, Commerzbank, HSBC Bank, Mizuho Bank i Société Générale han actuat com a 'bookrunners'.

A causa del seu import, el sindicat constitueix una de les majors finançaments corporatives de la història. Hochtief el destinarà a costejar la part de l'OPA que s'abonarà en efectiu, al voltant del 80% de l'operació, valorada en un total de 18.600 milions d'euros. El 20% restant es planteja mitjançant un canvi d'accions, per al qual Hochtief ampliarà capital per 3.670 milions d'euros.

ACS, a través de Hochtief, ofereix 18,76 euros per cada acció d'Abertis. En el cas del canvi, proposa lliurar 0,1281 títols d'aquesta nova emissió per cada acció del grup que dirigeix ​​Francisco Reynés, si bé està limitat a un màxim de dit 20% del capital de la companyia d'autopistes i satèl·lits.

Noticias relacionadas

contador