• Rajoy se reunión con Rivera y le entregó un copia del resumen de su programa en 55 páginas con 250 medidas
  • Rivera propuso al PP abstenerse en la segunda votación, pero no es necesario para que Rajoy sea investido presidente
  • La negativa del PSOE a apoyar por activa o pasiva al líder del PP y la falta de acuerdo con otras formaciones complican la negociación
rajoy video puerta

Amb l'arribada del mes d'agost, molts esperaven que arribés un acord per a la votació del debat d'investidura, però quan falten pocs dies perquè comenci el vuitè mes de l'any, Rajoy segueix bloquejat en el seu intent per superar la votació que el torni a fer president del Govern. El 2 i 5 d'agost eren les primeres dates pensades per al debat, però, a l'espera de saber si la ronda de contactes mou les posicions d'alguna formació, sembla aviat perquè el líder popular se sotmeti a la votació ja que encara no té acord de govern.

Després de la ronda de negociacions que Mariano Rajoy va tenir amb els líders de les principals formacions al congrés i a l'espera que arrenqui una nova ronda de negociacions, aquest cop amb SM el Rei Felip VI com a amfitrió, els líders polítics semblen haver marxat de vacances. Des de La Moncloa asseguren que Rajoy ha treballat en privat durant aquests dies per aconseguir un acord que li permeti superar el debat d'investidura, encara que no se sap res de com han evolucionat o de si ha tornat a conversar amb Sánchez i Rivera.

contador