ep josep maria vall presidentcluster dautomocio de catalunya
Josep Maria Vall, president del Cluster d'Automoció de CatalunyaCIAC

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

Josep Maria Vall serà nomenat nou president del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (Ciac) en l'assemblea generalextraordinària que tindrà lloc el 30 de novembre, en substitució de Vicenç Aguilera, que ha liderat l'associació des del seu naixement el 2013.

Segons ha informat el Clúster aquest dijous en un comunicat, la candidatura encapçalada per Vall i integrada pels membres de l'anterior junta directiva ha estat l'única presentada.

Vall és doctor en Enginyeria Industrial per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) i actualment ocupa el càrrec de conseller a Comforsa, després d'haver ocupat en la seva trajectòria posicionis de responsabilitat en companyies com Gedia España, Ficosa i Yamaha Motor España.

En l'assemblea extraordinària del Ciac es ratificarà la junta directiva per als pròxims cinc anys, que està integrada per Sergio Alcaraz (Nissan Motor Ibérica) i Xavier Ros (Seat) com a vicepresidents; Toni Garcia (Doga) com a tresorer; Francesc Perarnau (Gestamp) com a secretari; i Pere Relats (Relats), Luis Cano (Ficosa), Carles Grasas (Idiada) i Jordi Vera (Siemens) com a vocals.

El Ciac va néixer el 2013 amb l'objectiu de reforçar la competitivitat de la indústria de l'automòbil com a motor de l'economia catalana, i està integrat per 200 empreses vinculades al sector amb seu a Catalunya.

contador