ep airbnb 20180116115202
AirbnbAIRBNB

BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

Més de 310.000 hostes usuaris d'Airbnb de tot el món passaran les seves vacances de Setmana Santa a Espanya, mentre que més de 275.000 viatgers espanyols s'allotjaran a través de la plataforma en destinacions nacionals i internacionals, ha informat la companyia aquest dimarts en un comunicat.

Segons les previsions d'Airbnb, Barcelona serà la quarta destinació més visitada a Europa pels hostes usuaris de la plataforma, i només la superaran capitals europees com París, Roma i Londres.

Després de Lisboa, que ocupa la cinquena posició del rànquing, Madrid emergeix com a sisè lloc més visitat en el continent durant aquest període.

Espanya i Itàlia són els dos únics països que compten amb més d'una localitat en el rànquing de llocs més visitats durant Setmana Santa, per la qual cosa són populars entre la comunitat d'usuaris de la plataforma.

ESTADES A ESPANYA

Els hostes usuaris d'Airbnb que opten per Espanya durant Setmana Santa prefereixen grans ciutats com Barcelona, Madrid i Sevilla, les tres primeres en el rànquing.

En quart lloc se situa la costa de València, seguida de Tenerife, Costa del Sol, Màlaga i la Costa Blanca.

Fora del rànquing, les destinacions que registren majors creixements són petites localitats com Jaca (+120%) i Vielha (+90%) i poblacions gallegues com Ourense (+114%) i Ferrol (+97%).

contador