Fira.- Interrail vol mantenir els joves i atreure famílies i adults

| |
Europa Press | 21 abr, 2017 14:07
ep interrail
Interrail

BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

Interrail, el servei que permet viatjar amb tren per tots els països d'Europa, vol canviar la idea que aquesta experiència és només per a joves i vol obrir-se al públic familiar i adult.

En declaracions a Europa Press, la directora per al sud d'Europa d'Eurail Group, Silvia Festa, ha explicat que aquest servei, que va néixer el 1972, sovint s'associa amb la idea que és apropiat només per a joves aventurers que volen descobrir Europa amb tren i a un preu assequible.

"Volem trencar amb aquesta idea i demostrar que Interrail també és una experiència per a una família amb nens, públic adult i fins i tot persones grans", ha destacat Festa.

Els passis Interrail disposen del Global Pass per viatjar fins a 30 països d'Europa i del One Country Pass si la idea és visitar només un país, i hi ha tota una gamma de tarifes i descomptes en funció de l'edat del client.

El 2015, més de 250.000 persones, majoritàriament joves, van utilitzar els serveis Interrail per descobrir Europa, i l'objectiu és que persones de totes les edats se sentin atretes per aquesta "manera de viure".

Per nacionalitats, els britànics, alemanys, suecs i espanyols són els que més utilitzen aquests passis, i Espanya és la principal destinació que escullen els italians per visitar.