ep bbconstrumat organitzat per firabarcelona
El BBConstrumat organitzat per Fira de BarcelonaFIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

El saló BBConstrumat apostarà per la innovació per transformar el sector de la construcció en la seva 21a edició, que tindrà lloc del 14 al 17 de maig del 2019 en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

En un comunicat aquest dimecres, la institució firal ha explicat que també se centrarà en el coneixement i el foment del negoci com a elements fonamentals per liderar aquesta transformació.

Ha detallat que el saló ocuparà 34.000 metres quadrats del pavelló 2 del recinte Gran Via i estarà dividit en quatre grans àrees: el Future Arena, l'Industry Arena, el Talks Arena i el Meetings Arena.

La presidenta de BBConstrumat, Ana Vallés, ha assegurat que el saló "ha de seguir sent el punt de trobada i la palanca d'inspiració del sector, aportant noves idees, reunint tots els seus agents i, especialment, a aquells que lideren la innovació".

Per la seva banda, la directora del saló, Ione Ruete, ha ressaltat que el BBConstrumat és "l'únic esdeveniment firal que destina més de 2.000 metres quadrats a la innovació", en referència als que tindrà l'àrea Futre Arena.

contador