ep presentacio dalimentaria i hostelcobarcelona
Presentació d'Alimentaria i Hostelco a Barcelona Europa Press

Participaran Carme Ruscalleda, Elena Arzak, Paco Pérez i Nandu Jubany, entre altres

BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

Alimentaria i Hostelco, que se celebraran conjuntament del 16 al 19 d'abril en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona, acolliran més de 150 activitats gastronòmiques i de restauració de la mà de 35 xefs que sumen 45 estrelles Michelin.

Així s'ha desvelat en la presentació de les activitats gastronòmiques d'Alimentaria i Hostelco, que ha comptat amb el president de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet; el director general d'Alimentaria Exhibitions, J. Antonio Valls; el president d'Hostelco, Rafael Olmos, i el president de Restaurama, Antoni Llorens.

Bonet ha destacat que la celebració conjunta de tots dos salons ocupa la totalitat del recinte Gran Via, 100.000 metres quadrats, que reuniran 4.500 expositors --un 27% internacionals-- amb la previsió de rebre 150.000 visitants --un 30% estrangers--, alhora que les empreses, principalment pimes, es beneficiaran de 12.500 contactes amb compradors forans.

"La unió fa la força", ha dit Bonet en referència a la unió de salons d'alimentació i d'equipament hoteler, i ha destacat que Alimentària ha contribuït a fer d'Espanya un país guanyador potenciant el trinomi alimentació, gastronomia i turisme.

En concret, The Alimentaria Experience i The Hostelco Experience reuniran grans xefs com Andoni Luis Aduriz (restaurant Mugaritz), Fina Puigdevall (Les Cols), Nandu Jubany (Can Jubany), Paco Roncero (La Terraza del Casino) i Mario Sandoval (Coque).

A més, The Alimentaria Experience acollirà dins del saló Restaurama tallers magistrals i demostracions amb Carme Ruscalleda (Sant Pau i Moments), Elena Arzak (Arzak) i Paco Pérez (Miramar), entre altres, així com degustacions de menjar 'halal', cuina sense gluten i cervesa artesana.

Per la seva banda, The Hostelco Experience comptarà amb l'àrea Live Gastronomy, amb Pablo González (La Cabaña), Pepe Rodríguez (El Bohío) i Toni Massanés (Fundació Alicia).

COFFEE AREA I BARCELONA COCKTAIL ART

Un altre dels espais destacats és The Hostelco Coffee Area, que tractarà tot el procés d'elaboració del cafè i oferirà classes magistrals, a més de la final del XII Campionat Nacional de Baristes.

Finalment, Barcelona Cocktail Art presentarà les propostes més innovadores amb els 'bartenders' més influents d'Europa i Llatinoamèrica, i les demostracions també seran protagonistes d'Olive Oil Bar i Alimentaria Premium.

contador