ep jordi terrades psc 20180221181102
Jordi Terrades, PSCEUROPA PRESS

BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

El portaveu en matèria d'infraestructures del grup PSC-Units al Parlament, Jordi Terrades, ha qualificat de "bunyol" l'adjudicació d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL) i ha demanat que els seus responsables, membres del Govern d'Artur Mas, assumeixin responsabilitats.

En un comunicat, ha recordat les nombroses ocasions en les quals van advertir "als llavors consellers Andreu Mas-Colell i Lluís Recoder, i qui va anar president Artur Mas, del bunyol que era i les gravíssimes conseqüències que podia tenir".

El PSC es pronuncia així després que el Tribunal Suprem hagi ratificat la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de 2015 en la qual es va anul·lar l'adjudicació d'aquesta empresa a un consorci liderat per Acciona.

Els socialistes catalans han avançat que impulsaran les iniciatives parlamentàries que calguin perquè "els responsables de la qual pot ser la pitjor pèrdua de la història de les finances públiques del país n'assumeixin les conseqüències".

Terrades també ha advertit que el seu grup no permetrà "que sigui la ciutadania qui hagi de pagar els errors d'Artur Mas i els seus consellers", en al·lusió al cost multimilionari que la sentència podria suposar per a les finances de la Generalitat.

Ha recordat que ell mateix va presentar recentment una proposta de llei perquè "les grans infraestructures, la gestió de les conques i el subministrament fins als dipòsits municipals" siguin de gestió pública.

contador