nasdaq_630

La MM200 diària, que a dia d'avui no ha estat posada a prova sembla estar frenant (amb certa distància) les correccions en l'índex tecnològic.

A la vista del triangle en què es troba donant forma l'índex (màxims decreixents i mínims creixents) l'única estratègia possible passa per obrir llargs a nivells de preu més propers possibles a la base (suport) del triangle, amb un ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota del suport que li confereix l'últim mínim creixent o mínim de reacció, als 6.426 punts. Sense cap dubte la ruptura a la baixa de la formació triangular seria un clar senyal de debilitat en l'índex nord-americà.

No obstant això i després de les importants pujades de divendres passat, tenim l'índex per sobre de la resistència que li confereix la directriu baixista. Del quals es dedueix que per sobre de l'últim màxim decreixent (6.857) tindríem un important senyal de fortalesa, avantsala d'un més que probable moviment a la recerca dels màxims anuals i històrics als 7.186 punts.

Gràfic diari del Nasdaq 100

Noticias relacionadas

contador