El Dow Jones es mou en pujada lliure i esperem que segueixi guanyant posicions.

Durant les últimes sessions hem vist com Aetna perd posicions per la qual cosa s'està acostant la seva cotització fins al nivell dels 158 dòlars. El valor està donant forma a un descens temporal, figura de continuació de tendència. La presa de posicions per aquests nivells es presenta com una bona opció i és que no cal oblidar que es troba cotitzant en pujada lliure i podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 180 dòlars.

Amazon es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau que vigilarem a prop es troba als 1.000 dòlars. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus que ens confirmaria un atac als màxims històrics assolits el passat mes de juliol.

Atenció, perquè Netflix s'està acostant als màxims anuals històrics que va arribar als 191,50 dòlars el passat mes de juliol. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de resistència cosa que deixaria la seva cotització en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador