cbwallstreet2

El Dow Jones podria continuar pujant fins al nivell dels 22.600 punts.

Ametek ofereix un magnífic aspecte tècnic al veure com, fa tan sols unes sessions, aconseguia superar la resistència clau dels 65 dòlars. Aquests preus han deixat a la companyia en pujada lliure per la qual cosa el més normal és que vegem el començament d'un nou i important tram alcista. Per a les properes setmanes no descartem que la companyia pugui assolir el nivell dels 73 euros.

Bon senyal el que hem pogut veure, durant les últimes sessions, en la sèrie de preus d’Andeavor. Les pujades del 15% de l'últim mes li han permès polvoritzar els màxims anuals i li ofereix unes molt bones perspectives tècniques per a les properes jornades. El primer objectiu de pujada es troba al voltant dels 120 dòlars, màxims històrics assolits el 2015.

Anthem ha caigut fins al nivell dels 180 dòlars, nivells en què presenta un important nivell de suport i nivells en què es troba la mitjana de 200 sessions. Creiem que per aquests preus podríem veure la tornada de les compres si bé per confirmar un canvi de tendència, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 198,98 dòlars, màxims històrics assolits aquest mateix mes de setembre.

contador