De moment no veiem ni el senyal més mínim de feblesa al mercat nord-americà

El primer de tots és Fiserv que vam poder veure com el divendres passat aconseguia superar la resistència dels 111,450 dòlars. Després d'un recolzament en la mitjana de 200 sessions la companyia es col·loca en pujada lliure fet que, sens dubte, és un senyal magnífic que ens fa pensar que ens convida a veure una continuació de la tendència alcista principal fins al nivell dels 125 dòlars.

A finals del passat mes de gener vam veure l'aparició d'una figura tècnica excel·lent a Danaher. El valor va aconseguir superar els màxims històrics que presentava als 82,64 dòlars i després de la formació d'un throw back a aquest nivell de preus busca aconseguir cotes noves. És molt probable que acabem veient els 100 dòlars les properes setmanes.

Nous màxims per a Citizens Financial Group que aconsegueix definir-se a l'alça després de prop de tres mesos de consolidació de nivells dins de la seva tendència alcista principal. La superació dels 37,95 dòlars els permet cotitzar en pujada lliure i per això veiem molt factible que pugui estendre la tendència a l'alça principal fins al nivell dels 45 dòlars. No apreciarem ni el senyal de feblesa més mínim mentre no perdi el suport dels 35,21 dòlars.

contador