El suport clau del selectiu espanyol, la pèrdua del qual ens faria pensar en un canvi de tendència, es troba als 9.922 punts

Pujades de l’1,58% en els títols d'Indra que aconsegueix perforar el primer nivell de resistència situat als 13,44 euros. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és bo i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 14 euros, màxims anuals.

Nou senyal de fortalesa en els títols d'OHL que continua donant senyals de fortalesa en la seva sèrie diària de preus en aconseguir superar la resistència dels 5,10 euros, màxims del passat dijous. A mitjà i llarg termini les perspectives tècniques són bones i tot sembla indicar-nos que podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 6 euros.

Molt mal senyal el qual hem pogut veure, aquest dilluns, en Mediaset. La companyia acaba la primera sessió de la setmana amb uns descensos del 3,82% cos que li permet perdre el suport dels 9,23 euros. Després d'un mes i mig de moviment lateral el valor confirma el començament d'un nou impuls baixista que es podria estendre fins al nivell dels 8,50 euros.

Molt de compte amb l'aspecte tècnic d’Atresmedia que perd el suport dels 8,55 euros en acabar dilluns amb unes fortes caigudes de 3,10%. La companyia es troba atacant el nivell clau de demanda que presenta als 8,43 euros. Cal estar atents a un tancament per sota d'aquest nivell de preus que ens faria pensar en una continuació de les caigudes fins al nivell dels 7 euros.

contador