Per baix, el suport que cal vigilar en el selectiu espanyol es troba als 9.600 punts.

Atenció, perquè Fluidra es troba perforant la resistència dels 14 euros, part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa tres mesos sobre el qual, aquest dijous, no ha pogut tancar. Els bons nivells d'acumulació s’observen ens fa pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria estendre fins al nivell dels 16 euros. Sens dubte és un valor que cal tenir en compte durant les properes sessions.

Forts descensos del 2,49% en Sabadell que confirma l'abandonament definitiu del suport dels 1,46 euros. Després de la formació d'un retrocés temporal sembla molt probable que acabem veient una continuació dels descensos fins al nivell dels 1,30 euros.

Importants caigudes del 4,97% en Cie Automotive que perd el suport dels 31,84 euros, cosa que complica seriosament les seves perspectives tècniques del curt termini. El valor confirma l'inici d'una correcció dins de la seva tendència alcista que podria empènyer la seva cotització fins al nivell dels 28 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions.

contador