Per veure una millora en l'IBEX 35 hauríem d'esperar que aconseguís pujar per sobre de la resistència dels 11.048 punts.

Fantàstica figura la que hem pogut veure, aquest dilluns, en Zardoya Otis. La companyia ha fet miques de la resistència dels 9,03 euros i confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 8,60 euros. Atenció, perquè es troba cotitzant en els màxims de l'any i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 9,45 euros.

Molt bon senyal el que hem pogut veure en Ezentis que ha aconseguit superar la resistència del curt termini que presenta als 0,73 euros. Amb això es confirma el final de la correcció que va iniciar a finals del mes de març i tot sembla indicar-nos que podríem veure un atac immediat als màxims anuals que presenta als 0,82 euros.

Ercros ha aconseguit perforar, aquest dilluns, la resistència dels 2,95 euros. Això és un senyal de fortalesa que ens convida a pensar en un atac immediat a la resistència dels 3 euros. Si aconseguís superar aquest nivell de preus es confirmaria el final de la correcció i l'extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 3,63 euros, màxims anuals.

contador