cbwallstreet2

La superació dels 7.000 punts al Nasdaq ens faria pensar en una continuació de les pujades fins als màxims històrics que presenta als 7.186 punts.

Nou senyal de fortalesa en Micron Technology que aconsegueix superar els màxims de dimarts amb unes pujades del 2,53%. La companyia s'acosta a la resistència dels 63,42 dòlars, màxims històrics. La superació d'aquest nivell de preus la deixaria sense cap resistència al seu camí i amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 64 dòlars.

Caigudes del 4,04% en Netease que ofereix un complicat aspecte tècnic després d'abandonar el suport dels 244 dòlars. Es confirma el final de la tendència alcista de curt termini i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 200 dòlars.

Pujades del 2,42% en Celgene que es troba en ple rebot dins de la seva fortíssima tendència baixista. Les perspectives tècniques de la companyia són molt complicades i com a molt, esperem una extensió de les pujades fins al voltant de la resistència dels 90 dòlars. La presa de posicions en la companyia per aquests preus no sembla una bona idea.

contador